Af en toe krijg ik de vraag: bestaat @Coevordenaren nog? Ergens snap ik dat wel, want mensen bedoelen daar het twitteraccount mee, daar waar het allemaal mee begon. Maar @Coevordenaren is veel meer dan een twitteraccount. Het is een community. mensen in en om de gemeente Coevorden die elkaar, mede dankzij het twitteraccount, hebben leren kennen en van alles samen doen.

Zo is er een succesvol pubquizteam, werden er vorig jaar zomer stikgezellig mosselen gegeten en is er dit jaar weer een tuinconcert van Ed Struijlaart. Bovendien blijven de mensen elkaar op twitter en ook op facebook opzoeken. Dus, ja, het twitteraccount is de laatste tijd relatief stil, maar de community is nog springlevend.

Als ode aan alle weektwitteraars die we hebben gehad, kijken we terug op de blogs die geplaatst zijn op Coevorden Huis-aan-Huis, de opmerkelijkste tweets en foto’s en is er natuurlijk ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

Dus of @Coevordenaren nog bestaat? Natuurlijk!