Twitterde van 28 april tot 5 mei 2013
Plaatste 202 tweets
Zorgde voor 47 nieuwe volgers
Twittert nog steeds als Robellerie

Tweets
De leukste hoofdconducteur van de NS nam  de volgers mee de trein in, door het hele land. Hij maakt van zijn twitterweek een waar feestje. In zijn twitterweek ontstond ook het idee voor een twittercafé op 17 mei. De stap van twitter naar real life was  gezet.

Als mensen aan je vragen waar je vandaan komt. Antwoord je dan trots; Ik kom uit Coevorden!! Of gaat dat anders??

Mijn zoontje van 5: papa, ik vind je het liefste van het hele dorp!!!! #geweldig

Foto’s


Blog: reuring!

Dat was het dan, de twitterweek van de allerleukste hoofdconducteur van de NS. Nu ken ik er maar eentje, maar iedereen die @Coevordenaren een beetje gevolgd heeft deze week zal het met me eens zijn. Rob Ellérie uit Coevorden heeft gedaan wat twitter zo leuk maakt: foto’s gedeeld, vragen gesteld – en beantwoord – een retweetbommetje veroorzaakt, geanimeerde gesprekken gevoerd en voor heel wat reuring gezorgd. En dat allemaal in 202 tweets. Lees meer…